O Idee Nouă pentru un An Nou

O Idee Noua pentru un An Nou

Bună, dragile mele!

Odată cu intrarea în noul an, vreau să vă mulțumesc atât pentru susținerea voastră, cât și pentru interesul manifestat față de proiectul meu de suflet început în anul care tocmai ce a trecut.

După cum bine știți, am creat blogul sarcinamea.ro pentru gravidele ( și nu numai ) care își doresc să cunoască mai multe despre minunea pe care o poartă în pântece, precum și despre toate schimbările (fizice, psihice, etc.) pe care le presupune o sarcină.

Dragile mele, noul an a venit cu o idee nouă pe care sper să reușesc să o pun în practică în anul 2020. Pentru ca această idee să devină realitate, am nevoie de implicarea voastră.

Ei bine, m-am gândit să vin și mai mult în ajutorul vostru și să organizez una sau mai multe sesiuni de discuții libere pe diverse teme de interes pentru voi.

Așadar, dragile mele graviduțe și viitoare graviduțe, aștept feedback-urile voastre, precum și temele pe care vi le-ați dori să le dezbatem împreună la adresa de e-mail Alexandra@sarcinamea.ro, în comentarii la această postare, dar și pe pagina de facebook Dr Alexandra Bruja.

Îmi doresc să vă cunosc și să vă satisfac curiozitățile “față în față”.

Vă îmbrățișez cu drag! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *