Despre mine

Bună, dragile mele graviduțe! În cele ce urmează vreau să mă prezint, pentru a vă ajuta să cunoașteți persoana din spatele blogului pe care îl scriu cu drag ori de câte ori am ocazia. Numele meu este Alexandra Radu (Bruja).

Dr Alexandra Bruja - Obstetrica/Ginecologie
Dr. Alexandra Radu (Bruja) – Obstetrică/Ginecologie

Am urmat Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București între anii 2006-2012. În timpul rezidențiatului, în perioada 2013-2017, mi-am făcut pregătirea în cadrul Spitalului Clinic de Obstetrică și Ginecologie “Prof. Dr. Panait Sârbu” București (Maternitatea Giulești). Din anul 2018 sunt Medic Specialist Obstetrică-Ginecologie, cu experiență în clinicile private din București/Ploiești, iar din anul 2021 sunt Doctor în Medicină, titlul tezei de doctorat fiind “Evaluarea Metodelor Imagistice folosite în Diagnosticul Endometriozei.”

În prezent, mă găsiți în clinicile private din București.

Pentru detalii suplimentare despre serviciile medicale oferite, vă rog să consultați pagina Servicii medicale.

Îmi dau toată silința să fiu la curent cu noutățile din specialitatea obstetrică-ginecologie, motiv pentru care particip la congrese/cursuri naționale/internaționale anual.

Suficient cu detaliile despre pregatirea mea profesională și interesul meu pentru obstetrică/ginecologie.

Vreau să abordez un pic motivul pentru care am început să scriu acest blog. Întrucât curiozitățile voastre sunt foarte mari și nu pot fi satisfăcute într-o consultație de 20 sau 30 de minute, m-am gândit să vin în ajutorul vostru și să dezvolt curiozitățile voastre în articole simple, pe intelesul tuturor.

Așadar, motivul conceperii acestui blog, sunteți voi, graviduțelor! Aștept sugestiile voastre și curiozitățile fiecareia dintre voi prin intermediul formularului de contact. În speranța că vă pot fi de ajutor, vă urez spor la citit!